Kosmetiikka

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Minicare -sarja lasten ihonhoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

Atopik

Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja herkälle iholle. Tuotteiden tehoaineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Sarjaan kuuluu sekä kasvo- että vartalotuotteita erityisesti kuivan ja herkän ihon tarpeisiin. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Tuotesarjan omille www-sivuille

Avène

Ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen perustuva ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Erikoishoitotuotteet erittäin herkälle, atooppiselle, akneiholle, ikääntyvälle, punoittavalle sekä psoriaattiselle herkälle iholle. Terveyslähdevesi sisältää luonnostaan silikaatteja, bikarbonaatteja, natriumkloridia, sulfaattia ja hivenaineita, kuten rautaa, fluoria ja jodia.

Tuotesarjan omat www-sivut »

CeraVe          

Yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa vuonna 2005 kehitetty ihonhoitosarja päivittäiseen käyttöön. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidia (keramidit 1, 3 ja 6-II), jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria. Ceraven MVE-teknologian avulla tuotteet kosteuttavat ihoa 24 tunnin ajan.

Tuotesarjan omat www-sivut

Ducray

Päänahan ja hiusten hoitoon . Valikoimasta löytyvät ratkaisut kaikkiin päänahan ongelmiin: kuiva hilse, rasvainen hilse, karstoittuva päänahka vauvoilla (tai aikuisilla), rasvoittuva päänahka, kuiva päänahka, kuivat hiukset, helposti ärtyvä päänahka, usein toistuva hiustenpesu.

Tuotesarjan omat www-sivut »

Favora

Turvalliset, suomalaiset Favora-ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Sarjaan kuuluu sekä kasvo- että vartalotuotteita, joiden koostumus on tarkkaan harkittu. Raaka-aineet ovat puhtaita ja niiden keskinäinen suhde on valittu huolella. Favora-tuotteet ovat riittoisia ja kosmeettisesti miellyttäviä käyttää.

Tuotesarjan omat www-sivut »

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay -tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Louis Widmer

Sarjan tuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen. Tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet on valmistettu farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaan. Widmerin laatu on enemmän kuin pelkkää kosmetiikkaa.

Tuotesarjan omat www-sivut » 

Sebamed

Terve iho antaa suojan bakteerien ja sienien hyökkäyksille sekä ympäristön rasituksille. Perustekijä on terveen ihon lievästi hapan suojakerros, jonka pH on 5,5.Sebamed ihonhoitosarjan pH on sama kuin terveen ihon eli pH 5,5. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Kaikki aineosat ovat puhtaita, tarkkaan tutkittuja ja mahdollisimman ihoystävällisiä.

Tuotesarjan omat www-sivut »

Vichy

Kliinisin kokein testattu Vichy-tuotesarja sisältää useita herkälle iholle suunnattuja tuotteita. Tuotteet sisältävät vahvistavaa ja rauhoittavaa Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja testattu herkällä iholla lääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan omat www-sivut »