Avaintarjoukset

Tarjoukset voimassa tämän kuun loppuun saakka.

Aqualan L, Aqualan Duo tai Aqualan Plus

Tehokkaasti kosteuttavat perusvoiteet koko keholle. Aqualan L, Aqualan Duo ja Aqualan Plus -voiteet ovat kevyitä, helposti levittyviä ja ihoon nopeasti imeytyviä. Ne sopivat hyvin normaalin ja kuivan ihon kosteutukseen sekä myös atooppisen ihon perusvoiteeksi silloin, kun iho voi hyvin. Aqualan L -voidetta voidaan käyttää myös voidepesuihin sekä meikin poistoon. Hajusteettomia.

200 g, 39,50 €/kg

7,90 (norm. 9,94 €)

Biotin Strong

Biotin Strong Hair&Nail on vahva biotiinivalmiste, joka on kehitetty tukemaan hiusten ja kynsien hyvinvointia. Valmiste sisältää täsmäravintoaineet elinvoimaisia hiuksia ja vahvoja kynsiä tavoitteleville. Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää 5 mg biotiinia, 15 mg sinkkiä ja 40 mg metioniinia. Laktoositon, gluteeniton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Ravintolisä.

60+30 tabl

17,90 (norm. 18,11 €)

Beko Strong B12 + Foolihappo + B6

B12- ja B6-vitamiineja sekä foolihappoa sisältävät tabletit muistin ja hermoston tueksi. B12-vitamiini, foolihappo ja B6-vitamiini yhdessä edistävät muistin ja hermoston normaalia toimintaa ja tukevat vastustuskykyä sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Saatavana helposti nieltävät tabletit sekä mustikka-karpalon makuiset purutabletit. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

150 tabl

27,90 (norm. 30,56 €)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg

Melatoniinivalmisteet nukahtamisajan lyhentämiseen sekä aikaeron yksilöllisten vaikutusten vähentämiseen. Tabletit sisältävät 1,9 milligrammaa melatoniinia. Saatavana mintunmakuiset suussa hajoavat tabletit, nieltävät tabletit sekä pitkävaikutteiset tabletit, joista melatoniini vapautuu tasaisesti usean tunnin ajan. Laktoositon ja liivatteeton. Ravintolisä.

90/100 tabl

20,90 (norm. 23,59 €)

Bepanthen SensiCalm

Nopea apu ihon kutinaan ilman kortisonia. Bepanthen SensiCalm on tarkoitettu ihoärsytysten aiheuttaman punoituksen ja kutinan lievittämiseen koko perheelle. Soveltuu hyvin mm. kuivan ihon, atooppisen ihottuman, ekseeman ja allergisten reaktioiden yhteydessä esiintyvien ihoärsytysoireiden hoitoon. Hajusteeton ja säilöntäaineeton.

50 g, 298 €/kg

14,90 (norm. 15,98 €)

Devisol Strong D3-vitamiini 50 mikrog

Devisol -tabletit sisältävät 50 mikrogrammaa tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. 50 mikrogramman vahvuus sopii erityisesti todetun matalan D-vitamiinitason nostoon. Saatavilla raikkaan sitruksen makuinen purutabletti, mustikan makuinen purutabletti sekä sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton nieltävä tabletti. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

200 tabl

21,90 (norm. 24,64 €)

Maitohappobakteeri + B Ratiopharm

Maitohappobakteerikapselit päivittäiseen käyttöön. Maitohappobakteeri + B Ratiopharm sisältää kuutta eri maitohappobakteerikantaa sekä B-vitamiineja. Valmiste sopii aikuisille ja yli vuoden ikäisille lapsille. Kapseli on mahdollista avata ja sekoittaa ruokaan tai juomaan mikäli nieleminen tuottaa vaikeuksia. Laktoositon, soijaton, gluteeniton ja maidoton. Ravintolisä.

100 kaps

18,90 (norm. 21,98 €)

CeraVe Facial Moisturising Lotion

Kevyt kasvovoide normaalille ja kuivalle iholle. CeraVe kasvovoiteet sisältävät kolmea tärkeää keramidia, niasiiniamidia sekä hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa ja auttavat vahvistamaan ihon suojamuuria. MVE-teknologian avulla iholle vapautuu vähitelle kosteuttavia ainesosia ja iho pysyy näin ollen pehmeänä koko päivän. CeraVe kasvovoiteet ovat hajusteettomia.

52 ml, 228,85 €/l

11,90 (norm. 13,58 €)

Multivita Omegalive Strong

Vahva kalaöljykapseli, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. DHA ja EPA tukevat sydämen normaalia toimintaa ja lisäksi DHA edistää aivojen sekä näkökyvyn normaalina pysymistä. Kapseli on kohtuullisen kokoinen ja helppo niellä. Gluteeniton ja laktoositon. Ravintolisä.

100 kaps, 129,37 €/kg

18,50 (norm. 20,63 €)

Multi-tabs Man, Woman, Man+ tai Woman+

Vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet joka päiväiseen käyttöön. Multi-tabs monivitamiinitableteista on saatavana naisten ja miesten tarpeisiin suunnitellut valmisteet sekä erikseen yli 50-vuotiaille naisille ja miehille suunnitellut vaihtoehdot. Ravintolisä.

60 tabl

10,90 (norm. 13,03 €)

Systane Complete säilöntäaineeton

Monivaikutteista lievitystä kaikentyyppisille kuiville ja ärtyneille silmille. Silmätipat lievittävät kuivasilmäisyydestä johtuvaa silmien poltetta ja ärsytystä tilapäisesti. Säilöntäaineeton.

10 ml, 1990 €/l

19,90 (norm. 23,12 €)

Devisol D3-vitamiini 20 mikrog

Devisol -tabletit sisältävät 20 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Saatavilla sitruksen tai mustikan makuisena imeskelytablettina sekä helposti nieltävänä aromi- ja makeutusaineettomana tablettina. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

200 tabl

14,90 (norm. 17,30 €)

SB12 -suuvedet

Suuvedet hengityksen raikastamiseen. SB12 -suuvesien patentoitu koostumus ehkäisee tutkitusti pahanhajuista hengitystä 12 tunnin ajan. Lisäksi ne sisältävät fluoria, joka suojaa hampaita. Saatavilla minttu/mentholin makuisena sekä miedomman minttu/mentholin makuisena. Saatavilla myös tahroja ja värjäytymiä poistava pehmeän minttu/mentholin makuinen suuvesi.

500 ml, 35,80 €/l

17,90 (norm. 18,94 €)

Auvoin hoitava A-vitamiini nenäsuihke

Kolmitehoinen nenäsuihke kuivan nenän limakalvojen kosteuttamiseen ja hoitoon. Auvoin -nenäsuihke sisältää kosteuttavan seesamiöljyn lisäksi limakalvoa hoitavia A-vitamiinia ja Aloe vera -uutetta. Sopii aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille. Säilöntäaineeton.

 

20 ml, 525 €/l

10,50 (norm. 11,90 €)