Tarjouksessa nyt

Tarjoukset voimassa tämän kuun loppuun saakka.

Bethover Focus

Sitruksenmakuinen purutabletti turvaamaan päivittäinen B1-, B5-, B12-, C ja E-vitamiinin saanti sekä ajattelun tueksi.

100 tabl

20,80 (norm. 22,82 €)

Minisun Pehmonalle Junior

Uusi lasten pehmeä metsämarjanmakuinen monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Vamiste sisältää 13 eri vitamiinia ja kivennäisainetta. Hyvän makuinen valmiste sisältää luontaisia väri- ja aromiaineita ja on makeutettu maltitolilla.  Tabletti on maidoton, laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja sokeriton eikä sisällä säilöntäaineita.

120 tabl

19,50 (norm. 20,91 €)

Minisun Luusto Pehmofantti Junior

Uusi mansikan makuinen pureskeltava kalsium- ja D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. Hyvän makuinen norsunmuotoinen tabletti sisältää luontaisia väri- ja aromiaineita ja on makeutettu maltitolilla. Tabletti on maidoton, laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja sokeriton eikä sisällä säilöntäaineita. Vamiste sopii käytettäväksi yli 3 -vuotiaille.

60 tabl

11,50 (norm. 12,32 €)

Helein Strong Collagen

Kliinisesti tutkittu vahva kollageenivalmiste, joka auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Valmiste sisältää myös C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin tuotantoa ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

90 tabl

17,00 (norm. 18,91 €)

Minisun D3-vitamiini 50 mikrog.

D-vitamiinivalmiste turvaamaan päivittäinen D-vitamiinin tarve. Ksylitolilla ja sorbitolilla makeutetun tabletin voi helposti niellä, imeskellä tai pureskella. Tabletti on maidoton, laktoositon, gluteeniton, soijaton ja hiivaton.

200 tabl

22,00 (norm. 24,64 €)

Rela Tabs -maitohappobakteerivalmisteet

Lactobacillus reuteri -maitohappobakteerivalmisteet päivittäiseen käyttöön tai kuuriluontoisesti koko perheelle. Valmisteita löytyy mansikan, omenan ja sitruunan makuisena.

30 tabl

12,80 (norm. 15,05 €)

Bethover B12-vitamiini

Vadelmanmakuinen purutabletti muistin tueksi.  B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä psykologisia toimintoja. Tabletti on laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii erityisesti ikääntyville sekä kasvisyöjille.

100 tabl

20,50 (norm. 22,16 €)